Trokutasto lice

Duga valovita i narančasta

Marciu zaista ne bismo mogli zamisliti niti s jednom drugom bojom kose osim narančaste! Ovo raskošno izdanje kao stvoreno je za crveni tepih!
Pročitaj više

Glame izdanja Scarlett Johansson

Holivudska ljepotica Scarlett gdje god da dođe, uvijek oduševljava svojom pojavom.
Pročitaj više

Retro Scarlett

Predivna glumica zablistala je na dodjeli filmskih nagrada s ovom prekrasnom svečanom frizurom u retro stilu.
Pročitaj više

Katie Holmes - novi look!

U skladu s jučerašnjim člankom o kratkim i slatkim frizurama, evo jednog uspješnog primjera. Katie je nedavno promijenila frizuru i moramo priznati da joj odlično stoji!
Pročitaj više

Neočajna kućanica

Iako glumi očajnu kučanicu Eva Longorija je sve osim toga. Uvijek sjajne prekrasne kose ova vatrena latina zavodi sve što je muško :)! Blagi make up s malo jače naglašenim trepavicama pravi je must h...
Pročitaj više

Crveno sa ljubičastim

Odlična boja za one malo hrabrije. Ne viđamo baš često ove boje i zato osoba koja se odluči na ovako nešto treba imsti jako puno hrabrosti i poseban stil.
Pročitaj više

Ukrasite svoju pixie frizuru

Iako pixie frizura nikada nije dosadna možete ju učiniti još zanimljivijom. Ukrasite ju raznim kopčicama ili trakama za kosu, rajfovima ili kombinirajte. Svaka kombinacija je dobrodošla.
Pročitaj više

Paž frizura

OK, saznali smo da je Bob i Paž frizura jako slična, ponekad ih ljudi mjenjaju i oba stila svrstavaju u BOB! Razlika je minimalna Razlika je samo u tome što je Paž frizura sa šiškama i rezovi nisu čis...
Pročitaj više

Povratak u 60-e

Lijepa frizura iz 60-ih godina. Elegantna, svečana i zavodljiva. Efektna je i s njom ćete zasigurno proći zamijećeno gdje god se pojavili.
Pročitaj više

Zanimljivi repić

Repovi su vrlo jednostavni ali i oni mogu biti vrlo zanimljivi. Ovo je samo jedan od primjera.
Pročitaj više

Zabavna frizurica

Pixie frizure su vrlo zabavne, možete isfurati ozbiljan look pa ju zalizati ili razbarušiti friz kako biste postigli opušten izgled. Ako je kratka kosa to ne znači da sa njom ne možete baš ništa.
Pročitaj više

Roza Pin up

Sigurno se sjećate ovakvih pin up frizura, doduše nije ih bilo u ovakvim bojama, ali ovo je pravo osvježenje. Ako imate svoj poseban stil mogli biste i ovako nešto probati.
Pročitaj više