Trokutasto lice

Vesele šiške

Crystal Reed sa osmjehom na licu koji čini i samu frizuru veselom. Vrlo jednostavna kombinacija za svaki slobodni, ali i radni dan.
Pročitaj više

Good girl

Uredna, jednostavna, moguće i poslovna frizura od popularne pjevačice Pink, od koje nismo navikli na ovako normalne svakodnevne frizure.
Pročitaj više

Mala Sirena

Ukoliko se sjećate Disney-evog crtanog filma "Mala Sirena" jasno vam je zašto smo ovu frizuru nazvali baš tako. Od crvene bujne kose sve do volumena i građe frizure, sve odgovara nazivu. Tayra je inać...
Pročitaj više

Nice Cut

Frizura koja je žarila i palila 90-ih kao i Natalijin hit " Thorne" . Izmjenom dugih i kratkih pramenova lagano se oblikuje frizura po svačijoj volji. Svakako vrijedna frizura za isprobat jel pristaje...
Pročitaj više

Geometrija

Djevojka-kameleon, Rooney Mara, na Oscaru 2012. zabljesnula je ovom jednostavnom geometrijskom frizurom. Kosa je začešljana u rep koji je podvinut kako bi se dobio oblik šuplje punđe. Kratke šiške r...
Pročitaj više

Kao princeza

Uz jednostavniju vjenčanicu idealna je ovakva raskošno raspuštena kosa u sitnijim valovima i razdjeljkom sa strane. I prsten bi trebao odgovarati frizuri. ;)
Pročitaj više

Zavodljive kovrče

ONA je zavela Johnnyja Deepa. I da, manekenka je. Ovaj dojam djevojačkih loknica može se postići tako da se kosa srednje duljine najprije nakovrča, a zatim pričvrsti ukosnicama na polovici njezine dul...
Pročitaj više

Christian Bale - razbarušena kosa

Frizura za svaki dan. Za sve muškarce koji nisu vični "igranju" s kosom, za ovu frizuru je dovoljno nanijeti malo gela, protrljati među dlanovima i proći kroz kosu.
Pročitaj više

Brittany Murphy - seksi kratka frizura

Iako smo ju navikli gledati s dugom, plavom kosom, i u ovom izdanju Brittany izgleda odlično! Seksi kratka frizura koja dobro stoji svakoj ženi!
Pročitaj više

Slatkica Taylor Swift

Taylor Swift inače ima prirodno kovrčavu kosu i u takvom izdanju je najčešće možemo vidjeti.
Pročitaj više

Kokotice su se vratile

Ovakve frizure zvane kokotice vratile su se u modu. Pristaju kovrčavoj i ravnoj kosi.
Pročitaj više

Trendy frizura

Na vrlo kratku frizuru odlučit će se samo one hrabrije žene jer je poznato kako se muškarcima ne sviđa previše takva frizura, a i tako kratkoj kosi trebat će vremena da naraste.
Pročitaj više