Trokutasto lice

Smeđa sa plavim pramenovima

Smeđa kosa može se lako pretvoriti u plavu i to sa pramenovima. Obična pixie frizura može živnuti uz malo pramenovima, a s ovom kombinacijom nećete pogriješiti.
Pročitaj više

Moderna bob frizura

Još jedna moderna bob frizura. U ovom slučaju imamo asimetričnu frizuru koja će odgovarati svakom obliku lica i naglasiti vam oči.
Pročitaj više

Jedna od savršenih frizura

Jedna od savršenih frizura za sve oblike lica je ova preslatka postepena bob frizura.
Pročitaj više

Pixie plava frizura

Popularna pixica izgleda vrlo ženstveno. Odaberite najbolju boju kose za vas i frizuru prilagodite licu.
Pročitaj više

Super frizura za slabiju kosu

Žene finije i tanje teksture kose teže održavaju svoju frizuru. Često moraju prati i fenirati kosu kako bi njihova frizura bila postojana. Baš za takav tip tanke kose mi smo pronašli savršenu frizuru....
Pročitaj više

Platinasti undercut

Kovrčava kratka kosa i undercut - moramo priznati da zvuči sjajno! A ako pogledate sliku vidjet ćete da i izgleda sjajno. Moderna frizura koju morate imati na svojoj listi i mora biti na samom vrhu.
Pročitaj više

Kratki bob

Dužina kose točno iznad brade, savršene šiške naglasit će vaše crte lica i njego oblik. Prije nego se odlučite za ovu modernu frizuru saznajte koji imate oblik lica i koja vam frizura najbolje paše.
Pročitaj više

Štreberica

Platinasta kratka frizura savršeno će vam uokviriti lice, a lijepo će pristajati vašoj svijetloj puti. Ova boja kose je vrlo popularna, a i sama frizura je viđena na svakoj drugoj ženi.
Pročitaj više

Crna kosa sa crvenim pramenovima

Imate crnu dugačku kosu i dosadila vam je? Zašto biste mijenjali boju kada možete dodati jednu. Tamni crveni pramenovi savršeno će se uklopiti, a vi ćete imati modernu i zavodljivu frizuru.
Pročitaj više

Medena frizura

Gusta kovrčava kosa san je svake djevojke i žene. Boja meda nježna je i lijepa, upravo za takve djevojke.
Pročitaj više

Moderni friz

Prekrasna plava boja kose vrlo je zavodljiva i ženstvena. Oblik frizure je moderan, pogotovo nejednako ošišane vlasi. Tip frizure s kojim možete raditi što hoćete.
Pročitaj više

Slatka punđa u samo tri minute

Koristeći pravi alat i proizvode možete napraviti frizuru kao pravi profesionalac. Samo slijedite naše upute i imat ćete modernu frizuru u samo tri minute, prikladnu za svaku prigodu. Trebat će vam: l...
Pročitaj više