Trokutasto lice

Frizura koja podnosi izrast

Volite plavu kosu i ne želite je se odreći, ali stalni odlazak frizeru vam predstavlja napor . Nemojte odustati od svoje omiljene boje kose. Nudimo Vam čak četri načina kako izrast učiniti da postane ...
Pročitaj više

Frizura za svaki dan

Najčešće je problem kako izgledati zanimljivo i drugačuje svaki dan. Ovo je jedna od najboljih frizura za svaki dan. Malo praha za oblikovanje kose i mrvica laka za kosu pretvorit će vas u novu osobu ...
Pročitaj više

Svijetlo plava za chic izgled

Odlična svijetlo plava kosa. S ovakvom frizurom zaista ćete se osjećati kao prava diva s crvenog tepiha. Ne morate se brinuti za frizuru kod nekih svečanosti jer ju uvijek imate spremnu.
Pročitaj više

Dugačak bob

I malo tanja kosa može dobiti volumen ako se dobro isfenira, baš kao ova. Dugi bob je odličan za tanku kosu, a s njim ste uvijek spremni za sve.
Pročitaj više

Predivna Jessica Alba

Iako lijepa glumica više ne nosi ovu frizuru, izgleda odlično na njoj. Gusta bob frizura u boji lješnjaka i meda, a odlično se vidi i da ovakva frizura pristaje trokutastom licu.
Pročitaj više

Svijetlo smeđa pixie

Izuzetno dobre pixie frizure popularnije su nego ikada. Odlične stoje skoro svakome, a koju god boju stavite izgleda odlično. Ovakve frizure uvijek su spremne za sve prilike i svečanosti.
Pročitaj više

Predivan ombre style

Ovakve frizure zaista izgledaju glamurozno, a i vi ju možete imati. Naravno, gusta i dugačka kosa dat će najbolji efekt, ali ombre možete imati i na kraćoj kosi i izgledati fenomenalno.
Pročitaj više

Bob za pet

Na ljestvici od jedan do pet, ovaj bob je definitivno broj pet. Frizuru uvijek imate, dovoljno je kosu samo osušiti i po potrebi malo ispeglati. Savršena za sve prilike.
Pročitaj više

Čupava pixie frizura

Zabavne pixie frizure izbor su za zabavne curke. Frizura je gotova u trenu tako da imate više vremena za neke druge stvari. S ovom frizurom ne morate provoditi puno vremena u kupaonici, dovoljno ju je...
Pročitaj više

Šiške na pixie frizuri

Malo duže šiške na pixie frizuri daje ovoj frizuri malo drugačiji izgled. Imate li gustu kosu tada će šiške odlično izgledati na pixie frizuri, upravo ovako kao što je prikazano na slici.
Pročitaj više

Pepeljasta plava s pramenovima

Želite li imati pramenove a ne imati presvijetlu kosu, onda je pepeljasta prava boja za vas. Pramenovi će dati moderan izgled i jednu novu svježinu.
Pročitaj više

Lješnjak pixica

Vrlo moderna i lijepa lješnjak pixica sa plavim pramenovima. Odlično je što s ovom frizurom možete raditi frizure, šiška na stranu, prema gore, a dovoljno su dugačke i za neke male kovrče.
Pročitaj više