Trokutasto lice

Samo za hrabre

Kratka pixica sa dugim šiškama idealna je frizura za žene koje vole biti posebne. Osim oblika, pomoći će im i platinasta boja kose, vrlo upečatljiva drugima.
Pročitaj više

Opaka Barbie

Ako voliš otkačene, a sexy frizure ovo će biti tvoja nova frizura!! Savršeno iznijansirana plava boja kose ošišana u pixie stilu pomoći će ti da se pretvoriš u opaku i zavodljivu lutkicu.
Pročitaj više

Duga crna frizura

Možda upravo vi niste za moderne pixie frizure, više vam se sviđa duga i bujna kosa. Onda je ovo prava frizura za vas. Dugi i crni uvojci savršeno će vam pristajati.
Pročitaj više

Novi friz

Jeste li imalo razmislili o novoj frizuri? Mnoge žene bile su hrabre i odrezale svoje duge uvojke, nemojte se bojati i vi napraviti isto. Kosa raste, a vi ćete moći isprobati novu frizuru koju danas o...
Pročitaj više

Platinasta pixica

Kratka pixica platinaste boje sa klasičnim ravnim šiškama lijepo će uokviriti vaše lice. Sa ovakvom frizurom možete raditi što hoćete, stilizirati ju na više načina. Šiške dignuti, prebaciti na jednu ...
Pročitaj više

Pletenica kao rajf

Iako smo u neokoliko različitih tutorijala vidjeli kako napraviti pletenicu koja će poslužiti umjesto rajfa ili trake za kosu, ove slatke frizure nikada nije dosta!
Pročitaj više

Uredna pixica

Većinom su sve pixice razbarušene i otkačene. Evo jedne upravo suprotno. Uredna i počešljana. Super izgleda i na taj način.
Pročitaj više

Ravna shaggy frizura

Za tešku i gustu kosu najbolja varijanta je slojevito šišanje koje će spriječiti vašu kosu da beživotno pada i podariti joj teksturu. Shaggy frizure su vrlo popularne i sada je pravo vrijeme da si dop...
Pročitaj više

Evan Rachael Wood - kratka frizura

Evan Rachael Wood je posljednja zvijezda koja je odrezala svoju dugu kosu i zamijenila ju s trendi kratkom frizurom. I nije pogriješila!
Pročitaj više

Kratka crvena kosa

Uz ovako ošišanu kosu sigurni ste da ćete svakoga dana imati frizuru. Vrlo je jednostavna, a istovremeno izgleda jako elegantno te ju možete nositi na razne svečanosti.
Pročitaj više

Savršena frizura srednje dužine

Ako ste u potrazi za novom frizurom, ova frizura srednje dužine je jednostavna, praktična i elegantna. Zatražite svog frizera da vam napravi ovu popularnu frizuru srednje dužine za novi cool izgled. N...
Pročitaj više

Smeđa asimetrična frizura

Volite asimetriju i moderne frizure? Ovo je poslastica samo za vas! Isprobajte asimetričnu frizuru u koju ćete se zaljubiti.
Pročitaj više