Trokutasto lice

Ukrasite svoju pixie frizuru

Iako pixie frizura nikada nije dosadna možete ju učiniti još zanimljivijom. Ukrasite ju raznim kopčicama ili trakama za kosu, rajfovima ili kombinirajte. Svaka kombinacija je dobrodošla.
Pročitaj više

Paž frizura

OK, saznali smo da je Bob i Paž frizura jako slična, ponekad ih ljudi mjenjaju i oba stila svrstavaju u BOB! Razlika je minimalna Razlika je samo u tome što je Paž frizura sa šiškama i rezovi nisu čis...
Pročitaj više

Povratak u 60-e

Lijepa frizura iz 60-ih godina. Elegantna, svečana i zavodljiva. Efektna je i s njom ćete zasigurno proći zamijećeno gdje god se pojavili.
Pročitaj više

Zanimljivi repić

Repovi su vrlo jednostavni ali i oni mogu biti vrlo zanimljivi. Ovo je samo jedan od primjera.
Pročitaj više

Zabavna frizurica

Pixie frizure su vrlo zabavne, možete isfurati ozbiljan look pa ju zalizati ili razbarušiti friz kako biste postigli opušten izgled. Ako je kratka kosa to ne znači da sa njom ne možete baš ništa.
Pročitaj više

Roza Pin up

Sigurno se sjećate ovakvih pin up frizura, doduše nije ih bilo u ovakvim bojama, ali ovo je pravo osvježenje. Ako imate svoj poseban stil mogli biste i ovako nešto probati.
Pročitaj više

Obrnuta pletenica

Inače ide od čela prema dolje, ali u ovom slučaju je obrnuto. Neobična frizura ide uz poseban stil, a ovo definitivno može proći za maturalne večeri ili nešto slično.
Pročitaj više

Uočljiva ljubičasta

Predivna boja kose sa svijetlijim i tamnijim ljubičastim pramenovima. Budite posebni i zamijećeni.
Pročitaj više

Retro stil Taylor Swift

Samo jedan od primjera retro stila. Ovakva frizura mogla bi savršeno proći na nekoj maturalnoj večeri. Elegantno, jednostavno i ženstveno.
Pročitaj više

Crvenije ne može

Ili možda može još crvenije, vatrenije. Mislimo da je ovo dosta upečatljivo i tko god da oboji svoju kosu u ovu boju zadobit će pažnju na svakom koraku.
Pročitaj više

Šareno, prešareno

Da stavimo još koju boju ili je ovo sasvim dovoljno? Sve su dugine boje na ovoj frizuri.
Pročitaj više

Plavo s plavim

Želite biti primjećeni, ovo je jedan od načina. Lijepa pixie frizura s plavim pramenovima, šiškama je kao stvorena da bude primjećena.
Pročitaj više