Strane zvijezde

Najljepše plava kosa

Dolazi ljeto i svijetli pramenovi u kosi su must have! Mi vam nudimo paletu zvijezdanih ideja od svijetlo plave pa sve do tamno plavih nijansa osunčanih s par ombre pramenova. Svakao dobro pogledajte ...
Pročitaj više

Najljepše crvene nijanse

Crvena boja je imala vatreni povratak. Svi su jednostavno poludjeli za bakrom u kosi. Toliko je popularna da jednostavno moramo pokazati najljepše nijanse crvene koje su toliko tražene čak i među zvij...
Pročitaj više

Rachel McAdams

Poznata glumica odlučila je pofarbati svoju prirodnu boju kose te odabrala prekrasne plave nijanse koje joj super stoje. Promjena koja uvijek dobro dođe svima.
Pročitaj više

Natalie Dormer

Glumica, kao i sve druge zvijezde, prati modu i zna što je popularno u svakom trenutku. Svoju je dugu kosu na jednoj strani obrijala te tako napravila popularni undercut.
Pročitaj više

Selena Gomez

Mlada glumica ima prekrasnu crnu kosu koja je najčešće duga. Na ovoj slici možete ju vidjeti sa dugom korčavom kosom koja joj super pristaje, a takve je kovrče zaista lako postići.
Pročitaj više

Heidi Klum

Poznata manekenka pridružila se drugim zvijezdama i odabrala trendi bob koji joj, kao i sve druge frizure, savršeno pristaje. Upotpunila ga je i sa nekoliko kratkih pramenova sa strane.
Pročitaj više

Keira Knightley

Mlada glumica svoju je smeđu kosu skratila do ramena. Guste smeđe kovrče savršeno joj pristaju, a uvijek ih može izravnati. Boja super pristaje njezinoj puti i prekrasnim očima.
Pročitaj više

Ali Fedotowsky

Američka voditeljica zna što je trendi danas. Kratki valoviti bob odabrala je za pojavljivanje na Crvenom tepihu. Frizura koja pristaje njenom obliku lica te boja koja savršeno naglašava njene oči i p...
Pročitaj više

Ginnifer Goodwin

Glumica inače poznata po ultra kratkoj frizuri, na ovoj slici ima kratki valoviti bob. Razdjeljak na stranu super joj pristaje te prekriva jedna dio čela i savršeno se uklapa sa njezinim oblikom lica.
Pročitaj više

Kate Hudson

Glumica je oduvijek imala plavu kosu, ali ta joj i najbolje pristaje. Prekrasna duga frizura, ošišana postepeno zaista joj prekrasno stoji. Ističe boju njenih očiju i nježnu put.
Pročitaj više

Katy Perry

Poznata pjevačica oduvijek je plijenila pozornost sa svojim otkačenim haljinama i frizurama. Ovo je jedna od mnogobrojnih boja koje je isprobala. Kričavo plava boja definitivno je njezin stil.
Pročitaj više

Sarah Hyland

Mlada glumica voli ženstvene frizure kao i sve druge mlade djevojke. Za pojavljivanje na crvenom tepihu i drugim eventima odabire klasičnu riblju kost na stranu koju smo vam nedavno pokazali kako se r...
Pročitaj više