Pletenice

Pletenica od šiški

Dobra stvar kod dužih šiški je to što ćete ih uvijek moći podignuti ili napraviti modernu pletenicu te tako promijeniti svoju frizuru. To može biti klasična i čvrsta pletenica ili moderna opuštena koj...
Pročitaj više

Velika obrnuta pletenica

Moramo reći kako pletenice i riblje kosti uvijek najbolje izgledaju kada imate svijetlu kosu i pramenove. Zaista se istakne frizura. Pogledajte samo ovu veliku pletenicu prema unutrašnjosti. Daje volu...
Pročitaj više

Kovrčanje kose pletenicama

Napravite pletenice i zagrijte ih peglom za kosu. Ovo je jedan od načina kako nakovrčati kosu, a vrlo je jednostavna i lak. Isprobajte obavezno.
Pročitaj više

Heidi pletenice

Svi se sjećamo Heidi i njezinih pletenica. Naučite napraviti upravo takve pletenice slijedeći ove slike.
Pročitaj više

Vodopad pletenice

Slika nam pokazuje kakve sve vodopad pletenice postoje. One su vrlo lijepe, privlačne te su odlične za sve prigode.
Pročitaj više

Francuske pletenice

Jedna obična pletenica u kosi, u repu ili punđi može tvoriti jednu predivnu frizuru koju možete nositi svaki dan, ali za neke posebnije prigode. Kod pletenica je to najbolji dio, stvorene su za sve.
Pročitaj više

Pletenica na drugačiji način

Odlična pletenica na malo drugačiji način. Ovdje vežete pramenove, a krajnji rezultat je odličan. Samo izvučete krajeve i dobiti ćete bujnu pletenicu na drugačiji način.
Pročitaj više

Vrste boja

Pogledajte koji sve izbor boja imate i kako se koja zove. Možda vam to pomogne da izaberete svoju boju kose.
Pročitaj više

Ekstra lijepa pletenica

Potrebno je samo par koraka kako biste napravili ovu predivnu pletenicu. Pomalo djeluje kao one frizure iz crtića omiljenih princeza. Pokušajte ju napraviti već danas.
Pročitaj više

Party frizura

Odlična party frizura koju vrlo lako možete napraviti kod kuće i to sami. Napravite par repića, od njih pletenice i spojite pletenice u punđu. Lako i jednostavno.
Pročitaj više

Četiri vrste pletenica

Pogledajte koje sve vrste pletenica postoje. Sve su pletenice a opet je svaka na svoj način. Pokušajte i vi neke od ovih frizura.
Pročitaj više

Pletenica sa cvjetovima u kosi

Vrlo lijepa i romantična frizura. Pletenice nikada nisu dosadne, a ako im dodamo još i male cvjetiće izgledaju predivno.
Pročitaj više