Pletenice

Brzinske frizure za svaki dan

Pogledajte primjere brzinskih frizura za svaki dan koje također mogu biti i za neke malo svečanije trenutke. Vrlo su jednostavne za napraviti a izgledaju odlično.
Pročitaj više

Lijepa frizura u par koraka

Naučite napraviti ovu lijepu frizuru u samo par koraka. Možda će vam za početak trebati nešto više vremena, ali će se to sve isplatiti.
Pročitaj više

Vodopad pletenica sa cvijetom od kose

Samo par koraka vas dijeli od ove lijepe frizure. Uzmite vremena kako biste ju naučili raditi jer kad jednom naučite, stalno ćete ju raditi. Pratite korake i kasnije uživajte u frizuri.
Pročitaj više

Frizure za loš dan

Niste stigli oprati kosu i ne znate što biste s njom. Evo par primjera. Pokušajte ovako nešto napraviti kako biste prikrili neopranu kosu.
Pročitaj više

Ekstra pletenice

Pletenice nam nikada nisu dosadne, pa ni one koje nosimo samo kad smo kuće. Ovako nešto vrlo je udobno za zimske dane, one opuštenije dane. Vrlo lako za napraviti a još ljepše izgleda.
Pročitaj više

Riblja kost na pola

Napravite ovu prekrasnu riblju kost od samo polovice vaše kose. Uzmete li samo polovicu frizuru možete nositi za svakodnevne prilike. Samo pratite slike.
Pročitaj više

Frizure za jesen

Prekrasne frizure koje se savršeno uklapaju u jesensko doba. Isprobajte neke od njih, a možete i sve. Svaki dan neka nova frizura.
Pročitaj više

Tri pletenice u jednoj

Vrlo jednostavna i lagana frizura koju možete napraviti kod kuće, a gotovi ste za par minuta. Napravite tri pletenice, spojite ih u jednu i spremni ste za bilo kakvu svećanost.
Pročitaj više

Na pola dignute svečane frizure

Svećane frizure ne moraju uvijek biti dignute da bi bile svećane, ovako nešto upravo to dokazuje. One mogu biti na pola dignute, a sa malo kovrča svaka se frizura može pretvoriti u svećanu.
Pročitaj više

Pletenice kao odlična frizura

Boho pletenice uvijek su popularne, u kojim god situacijama. Na pola dignutu pletenicu lako je napraviti, trebate samo slijediti upute.
Pročitaj više

Neobična pletenica

Slijedite korake i napravite ovu odličnu pletenicu na pola dignutu. Super frizura za svaki dan kada želite nešto drugačije osim obične raspuštene kose ili običnog repa.
Pročitaj više

Pletenica i rep u jednom

Prekrasna frizura za djevojčice koje se vole uređivati i imati lijepe frizure. Ovakva frizura je malo presvečana za svaki dan pa bi bila idealna za neke posebne trenutke.
Pročitaj više