Girl next door

Vatrena boja kose

Ova vatrena boja kose idealna je za žene slobodnog duha. Početak 2020. neka obilježi ova odvažna promjena boje kose.
Pročitaj više

Čokoladna i plava boja

Vrlo lijepa i odlična kombinacija boja. Za dugu kosu i kovrčavu kosu pramenovi su izvrsna stvar. Također, pramenovi nekako više dođu do izražaja kovrčanjem kose te se boje lijepo preklapaju.
Pročitaj više

Na pola dignuta punđa

Slijedite korake i napravite ovu simpatičnu punđicu. Ne moraju sve punđe biti skroz dignute i zalizane, ovo je savršeni primjer. Opuštena frizura za svaki dan, ali i odlična za neke svečanije trenutke...
Pročitaj više

Lijepa Hilary Duff

Glumica Hilary Duff ima frizuru koja je definitivno naglašavala njezinu mladost i isticala lice. Ravni i oštri rubovi dali su joj neku ozbiljnost, a pramenovi su je s druge strane pomlađivali. Iako jo...
Pročitaj više

Jednostavna i predivna frizura

Za savršeni izgled ne trebate uložiti previše truda. Bitno je odabrati savršenu frizuru za sebe i dopustiti da ona odradi sav posao, kao ova na slici.
Pročitaj više

Frizura za svaki dan

Tako jednostavna frizura, a opet tako je privlačna. Frizura za svaki dan koja će vas zavesti.
Pročitaj više

Jednostavna i lijepa frizura sa pramenovima

Vrlo jednostavno može također izgledati nevjerojatno i prekrasno. Pramenovi cijelom izgledu daju nešto posebno, ali i prirodan izgled.
Pročitaj više

Jednostavna duga frizura

Duga kosa je jako lijepa, pogotovo ako je zdrava i dobro održavana. Pogledajte vrlo jednostavnu, a prekrasnu frizuru za kojom će se svatko okrenuti.
Pročitaj više

Klasična slatka frizura

Jednostavna i preslatka frizura koja odgovara svakom obliku lica. Razdjeljak na stranu je sve vremenski i posebno će lijepo izgledati ako odaberete postepeni look.
Pročitaj više

Blago valovita kosa

Jednostavan način kako dobiti blago uvijenu kosu. Pratite korake sa slike. Operite kosu, zatim ju sušite velikom četkom i fenom, podijelite kosu na tri dijela. Svaki dio posušeni umotajte u malu punđu...
Pročitaj više

Duga postepena kosa

Imate li dugu kosu, svakako će izgledati odlično ako ju njegujete. Postepeno šišana kosa je vrlo lijepa, a sa pramenovima koji vam odgovaraju, će biti još ljepša.
Pročitaj više

Preslatka frizura sa maramom

Za svakodnevni izgled kada želite izgledati ultra slatko. Trebati će vam marama. Uskladite ju sa svojom odjećom i biti ćete preslatki. Pogledajte korak po korak kako napraviti ovu slatku frizuru.
Pročitaj više