Ombre

Hit za ovu jesen koji ćete obožavati

Na kraju svakog ljeta ostaje nam taj upitnik šta sa izbljeđenom kosom od sunca i soli. Ovo je hit koji će vam se toliko dopasti da ćete ga morati isprobati za ovo prijelazno doba.  Lagano stapanj...
Pročitaj više

Plavi ombre

Nema boljeg nego prekrasne tamne kose koja se spušta u prekrasnu plavu. Nijanse koje ćete obožavati i koje će istaknuti vaše lice, a ujedno ćete zadržati i svoju boju kose. Tehnika koju ćete sigurno h...
Pročitaj više

Ombre, balayage i kombinacija

Znate li razliku između ombre, balayage i kombinacije ombre balayage stilova pramenove? Ako ne znate onda će vam ova slika olakšati prepoznavanje određenog stila.
Pročitaj više

Ombre vs balayage

Jeste li već otkrili raliku između ombre i balayage načinu bojenja kose? Možemo reći da ombre se odnosi na vrhove u drugoj boji kose, a balayage su pramenovi kao suncem obasjani. Odaberite koji vam se...
Pročitaj više

Platinasti pramići

Ako vam je dosadila vaša boja, isprobajte ovakve pramenove i oživite svoju kosu. Izgledati ćete moderno i puni samopouzdanja.
Pročitaj više

Medeni ombre

Ombre frizura je vrlo moderna, a u kovrčavom izdanju je idealna baš za svaku prigodu. Kao npr. ova koju vam danas pokazujemo.
Pročitaj više

Pramenovi u najpopularnijim stilovima

Kako pramenovi odlično izgledaju u različitim stilovima. Od ravne kose, do valovite i kovrčave, pramenovi vam ističu kosu i naglašavaju boje.
Pročitaj više

Sombre/ ombre

Znate li razliku između dva najpopularnija načina bojenja kose u zadnje vrijeme? Ombre i sombre su vrlo slične frizure ali ipak postoji razlika, a najlakše ćete ju shvatiti ako vam ju pokažemo na prim...
Pročitaj više

Predivan ombre style

Ovakve frizure zaista izgledaju glamurozno, a i vi ju možete imati. Naravno, gusta i dugačka kosa dat će najbolji efekt, ali ombre možete imati i na kraćoj kosi i izgledati fenomenalno.
Pročitaj više

Različiti stilovi bojanja

Pogledajte koji sve stilovi bojanja postoje i odaberite onaj koji vam se najviše sviđa. Isprobajte ga i oduševite se novom bojom i malo drugačijim stilom.
Pročitaj više

Ravna ili kovrčava

Dokaz kako samo kovrče mogu promijeniti cijeli izgled jedne frizure. Ako već niste probali ovako nešto, sada je pravo vrijeme. Počastite se nekim pramenovima i predivnim kovrčama.
Pročitaj više

Tri vrste pramenova

Odaberite između tri vrste pramenova. Danas ima toliko vrsta pramenova da se možete odlučiti na koji god želite i koji vam se čini najljepšim. Jednostruki, dvostruki ili trostruki.
Pročitaj više