Ombre

Potpuni makeover

Odličan makeover frizure. Klasična smeđa zamijenjena je u plavu u ombre stilu. Svi se možemo složiti kako je ovo definitivno bolja solucija, a izgleda odlično.
Pročitaj više

Iz smeđe u plavu

Preobrazba za pet. Idealna ideja ako želite malo poboljšati svoju frizuru i boju kose. Pokušajte sa ombre stilom, tamnija prema svijetlijoj.
Pročitaj više

Valoviti ombre

Novi stilovi bojanja kose zaista su promijenili izgled svake frizure. Postoji puno stilova koje možete odabrati, a ovo je samo jedan od njih.
Pročitaj više

Taj predivan ombre

Evo par primjera kako možete dati svojoj kosi neku novu boju. Pokušajte ombre stil. Svijetlije, tamnije, vi birate. Vjerujte nam da nećete požaliti.
Pročitaj više

Mladenački ombre

Ombre je svakako jedan od stilova koji morate isprobati. Ova je frizura vrlo mladenačka i jednostavna. Izgledati ćete prekrasno bez imalo truda.
Pročitaj više

Valovita ombre

Pretvorite svoju ravno i običnu frizuru u prekrasne valove za svaku prigodu. Ova frizura je idealna za svaki dan, ali i za romantične izlaske ili svečanije događaje.
Pročitaj više

Blagi ombre

Blagi ombre može biti idealna frizura koja će dati živost vašoj kosi i učiniti vaš izgled još boljim.
Pročitaj više

Ombre kombinacija

Odlučite se za svjetlije medene pramenove na tamnoj kosi. Odaberite ombre kombinaciju i zablistajte.
Pročitaj više

Po ombre kod frizera

Želite li ombre frizuru, radije to prepustite profesionalcima. Vrlo je teško kod kuće ovu frizuru napraviti onako kako biste htjeli da izgleda.
Pročitaj više

Svečana ombre frizura

Vrlo popularna ombre frizura u kovrčavoj varijanti je idealna za svečane prigode kao što su svadbe, maturalne večeri i ostale prigode gdje želimo zablistati.
Pročitaj više

Ombre pramenovi

Ombre pramenovi idu odlično uz sve dužine kose, od dugih do kratkih. Kosu čine predivnom i vrlo su moderni. Pogledajte kako dobro izgledaju na kosi srednje dužine.
Pročitaj više

Nježni ombre

Kod odabira ombre frizure morate biti pažljivi. Birajte kombinaciju boja koje vam najbolje odgovaraju. Razlika može biti u samo nekoliko nijansi, ako volite prirodnije.
Pročitaj više