Ombre

Duga ombre frizurama

Imate li dugu lijepu kosu, možete isprobati neku novu kombinaciju boja. Odlučite se za vrlo popularnu ombre frizuru.
Pročitaj više

Super ideja za novu frizuru

Želimo vam pokazati frizuru koja će vas oduševiti i koja je vrlo popularna. Odaberite ovu frizuru za vrijeme kada želite napraviti neku promjenu.
Pročitaj više

Ombre

Ombre frizura je vrlo moderna i super kod ove frizure je to što možete kombinirati svoje omiljene boje. Ovdje možete vidjeti kombinaciju i prekrasan prelazak sa tamne boje kestena, pa skroz do platina...
Pročitaj više

Nježni prijelaz, ombre

Ako želite modernu frizuru, ali ne volite pretjerivati, odlučite se za blagu kombinaciju ombre pramenova. Odaberite pramenove samo jednu ili dvije nijanse svjetlije. Ovako to izgleda.
Pročitaj više

Ombre na valovitoj i ravnoj kosi

Prekrasne ombre frizure izgledaju vrlo lijepo i moderno. Najbolja stvar kod ove vrste frizure je to što izgleda predivno na valovitoj i kratkoj kosi. Ovo je svakako frizura koju morate isprobati.
Pročitaj više

Popularna ombre

Prekrasna ombre frizura idealna je za svako godišnje doba. Odaberite svoju paletu boja i učinite da se svatko okrene za vama.
Pročitaj više

Prekrasni ombre bob

Prekrasna bob frizura u ombre varijanti će oduševiti svakoga i idealan je izbor za nadolazeće hladnije dane.
Pročitaj više

Duga valovita frizura za vas

Idealna frizura za sve djevojke sa dugom i gustom kosom. Vrlo je popularna i vjerojatno nikada neće izaći iz mode. Isprobajte ovu zavodljivu frizuru i zablistajte svugdje gdje se pojavite.
Pročitaj više

Popularna ombre frizura

Imate dugu kosu? Zašto ne bi isprobali popularnu ombre frizuru? Vrlo je lijepa i jako moderna u zadnje vrijeme. Svakako ako se spremate za neku promjenu, uzmite u obzir ovu frizuru.
Pročitaj više

33 nijanse toniranih boja

Najtraženiji efekat u bojenju zadnjih godina definitivno su preljevajuće boje od tamne do svijetle nijanse. Bilo one rađene ombre tehnikom ili balayage bitno je da nijansiranje izgleda što prirodnije....
Pročitaj više

Razlika između ombre i balayage pramenova

Dvije tehnike farbanja kose zbog kojih žene doslovno lude, gotovo su iste. Ombre i balayage pramenovi rade se na sličan način. Jedna i druga tehnika teži tome da kosa izgleda što prirodnije. No razlik...
Pročitaj više

Nevjerojatni ombre

Popularna ombre frizura dolazi u mnogo raznih izdanja i uvijek izgleda nevjerojatno.
Pročitaj više