Muške frizure

Crni friz na stranu

Za ovakvu frizuru potrebno je pustiti kosu te ju skratiti samo na donjem dijelu. Ovu frizuru možete oblikovati na razne načine te tako svaki dan imajte novi friz.
Pročitaj više

Gusta frizura i undercut

Još jedna moderna muška frizura koju svatko može kopirati. Vrlo ju je lako stilizirati, a isto tako je savršena za druge oblike koji će vam se sigurno svidjeti.
Pročitaj više

Kratka klasična frizura

Za one koji ne vole eksperimentirati i žele jednostavnu frizuru, neka ju ošišaju na kratko te oblikuju gelom. Klasičan friz koji će uvijek izgledati super.
Pročitaj više

Mladenački friz

Sa strane kratka, a gornji dio dugi - idealna frizura za sve muškarce koji žele mladolik izgled. Frizuru uvijek mogu stilizirati na drugačiji način uz pomoć proizvoda za kosu - gela, laka, pjene, krem...
Pročitaj više

Chris Hemsworth

Pravi muškarac zna što je danas moderno stoga će odabrati frizuru koja će upotpuniti njegov osobni stil.
Pročitaj više

Smeđa sa pramenovima

Moderna i jednostavna muška frizura sa plavim pramenovima sjajno pristaje modernom muškarcu koji drži do svog izgleda i želi promijeniti svoj stil frizure.
Pročitaj više

Razdjeljak na stranu

Frizura na stranu danas je jako popularna. Odaberi ovakvu frizuru i stiliziraj ju na razne načine.
Pročitaj više

Klasičan friz

Muškarci odabiru jednostavne, ali atraktivne frizure koje lako mogu stilzirati. Popularni undercut ponovno je u modi stoga morate isprobati modernu frizuru.
Pročitaj više

Gusta muška frizura

Napravite ovakvu frizuru i budite u trendu. Mnogi muški upravo ovakve frizure odabiru i do sada rijetko je tko pogriješio. Sa ovakvom frizurom možete svašta raditi.
Pročitaj više

Duga kovrčava frizura

Koliko samo muškaraca voli malo duže frizure koje im savršeno stoje. Uvijek ih mogu stilizirati i urediti na drugačiji način, a ponekad ju jednostavno mogu oprati i stilizirati na prirodan način.
Pročitaj više

Moderna muška frizura

Danas se čini kao da se muškarci više brinu o svojoj kosi nego žene. Prije su uvijek nosili klasičnu kratku frizuru, ali u današnje vrijeme možete vidjeti svakakve moderne muške frizure, poput ove.
Pročitaj više

Plavi dečko

Klasična i jednostavna muška frizura koja će uvijek biti u modi. Za ovakvo stiliziranje potreban je samo gel za kosu i manje od pet minuta vremena.
Pročitaj više