Muške frizure

Elegantna hipsterska frizura

Ovo je najčešća frizura među hipsterima. Da bi se očuvao polirani izgled vrlo je bitno da usavršite svoje vještine za oblikovanje i koristite osnovne styling proizvode.
Pročitaj više

Razbarušena muška frizura

Većina muškaraca želi frizuru koja dobro izgleda a usto je jednostavna za održavanje. Osim vojničkih frizura i frizure srednje duljine se lake za održavanje jer vam je za njihovo stiliziranje potreban...
Pročitaj više

Undercut i brada

Ako ste mislila da ta dva pojma ne idu zajedno, varate se! Brada se itekako nosi uz undercut frizure. Ipak potrebno je redovno održavati bradu.
Pročitaj više

Kosa na stranu

Jedna od najpopularnijih formalnih muških frizura je kosa, tj. šiške na stranu. Za tu frizuru je ipak potrebna dužina, a frizura je prilagodljiva svim stilovima i potrebama.
Pročitaj više

Platinasta muška frizura

Platinasta je ove sezone najpopularnija boja kose. No nije popularna samo među ženama, stilisti ju preporučuju i urbanim muškarcima koji vole pratiti trendove.
Pročitaj više

Preppy muška frizura

Ove šminkerske frizure i dalje su vrlo popularne. Ova vrsta frizura najbolje funkcionira na ravnoj kosi jer ju je mnogo lakše stilizirati i postići šminkerski look.
Pročitaj više

Slojevita muška frizura

Slojevi će učiniti čuda za vašu frizuru, bez obzira dali imate kovrčavu ili ravnu kosu. Svoju kosu prije izlaska malo razbarušite tako da između dlanova nanesete malo gela i protrljate kosu. Tako ćete...
Pročitaj više

Neuredna muška frizura

Baš kao što je slučaj sa ženskim frizurama i kod muškaraca su trendi neuredne i chic frizure. Ostavite malo dužu kosu na vrhu kako biste u samo nekoliko sekundi mogli postići messy look.
Pročitaj više

Valovi

Kovrčava muška kosa može biti vrlo seksi, ako se pravilno stilizira. U poslovnom svijetu stilizirajte valovitu kosu kako bi izgledala urednije, dok je u casual prilikama dovoljno samo oprati kosu i po...
Pročitaj više

Urbana muška frizura

Zabavna, otvorena i mladenačka frizura odgovarat će upravo takvim muškarcima. Ako se vidite u tom opisu, onda je ovo prava frizura za vas!
Pročitaj više

Slojevita frizura za visoko čelo

Duža slojevita frizura idealan je odabir za muškarce koji imaju i žele sakriti visoko čelo. Slojevi stavljaju naglasak na volumen. Ova frizura dopušta eksperimentiranje u stylingu - od razbarušene neu...
Pročitaj više

Duge i guste šiške

Da biste postigli i održali ovakvu frizuru neophodno je korištenje osnovnih styling proizvoda. Ako želite uglađenu frizuru, ipak je potrebno da usavršite svoje vještine za stiliziranje.
Pročitaj više