Muške frizure

Plave muške kovrče

Kratka frizura uvijek se vrlo lako može stilizirati. Pogotovo ako je kovrčava. Možete ju ostaviti kakva je ili upotrijebiti gel za oblikovanje.
Pročitaj više

Jednostavna frizura

Ovakav stil većina muškaraca voli, jednostavno i praktično. Tek toliko, stavite malo gela i frizura začas gotova.
Pročitaj više

Kovrčava smeđa frizura

Ovu frizuru mnogi muškarci vole i vjerujem da će vam se i svidjeti zbog jednostavnosti. Razabrušena frizura savršena je za otkačene muškarce koji se vole zabavljati.
Pročitaj više

Plavi muškarac

Plava razbarušena frizura odlično stoji plavookim muškarcima. Jednostavna frizura može se stilizirati na više načina. Predložite frizuru dečku, mužu, bratu ili prijatelju.
Pročitaj više

Vedran Ćorluka

Kada spominjemo naše nogometaše, nikako ne smijemo izostaviti, po mnogima najzgodnijeg, Vedrana Ćorluku. Mi se slažemo da je vrlo zgodan ali s frizurom se ne može baš ponositi...
Pročitaj više

Ivan Rakitić

Naš reprezentativac i od prošlog tjedna igrač Barcelone Ivan Rakitić prirodno je plavokos od rođenja. Ivan je pustio kosu a mi moramo priznati da nam se više sviđao s kraćim frizurama...
Pročitaj više

Niko Kovač

Cijeli svijet ovih dana priča o nogometu! Naš izbornik Niko Kovač itekako je zapažena ličnost, ne samo zbog svojih nogometnih postignuća već i zbog svoje fizičke pojave. Duža začešljana frizura otkriv...
Pročitaj više

Mokra frizura

Ova mokra frizura postiže se kako drugačije nego gelom, no ljeti je i morska voda vrlo efektivno rješenje. Kosu je potrebno skratiti svaka 2 - 4 tjedna kako bi zadržala ovu duljinu.
Pročitaj više

Neuredna formalna frizura

Jedna od onih muških frizura koja je vrlo zahvalna, ne traži puno posla oko stiliziranja i održavanja, dovoljno ju je skratiti jednom u mjesec dana.
Pročitaj više

Trendi muška frizura

Trenutačno najpopularnije muške frizure su one obrijane sa strane dok je na vrhu glave kosa nešto duža.
Pročitaj više

Muška klasika

Za muškarce koji nisu zahtjevni i ne razmišljaju o svojoj kosi i frizuru, idealno rješenje je ova klasična frizura koju je dovoljno samo oprati i osušiti. U svečanijim prilikama ipak je poželjno nanij...
Pročitaj više

Šiljasta frizura

Šiljaste frizure su godinama među najpopularnijim muškim frizurama, a pogotovo među mlađom muškom populacijom. Ovaj tip frizure nudi različite styling mogućnosti, kao i minimalno vrijeme za styling.
Pročitaj više