Muške frizure

Moderna frizura sa bradom

Ako ste primijetili, malo koji muškarac nema bradu. No, super im stoji, pogotovo kada imaju ovakvu modernu frizuru koja izgleda super u kombinaciji sa bradom.
Pročitaj više

Gusta frizura

Mnogi muškarci u zadnje vrijeme puštaju kosu, ali ne duu već samo na vrhu glave. Upravo zato jer žele ovakvu frizuru. Moderna frizura koju je lako složiti.
Pročitaj više

Razbarušene vlasi

Zaista moderna muška frizura koja zaista izgleda super. Sa ovakvom frizurom, muškarac će izgledati moderno i trendi. Muževna frizura na pomalo zabavan način.
Pročitaj više

Duga kosa

Nemaju svi muškarci kratku kosu, neki ipak vole malo duže vlasi. No, to ne mora značiti da ne izgleda super. Jednako muževno i moderno izgleda te se može stilizirati na razne načine.
Pročitaj više

Muška klasika

Kratko sa strane, a gore duža kosa. Klasika koju svatko voli. Možete zalizati kosu na jednu stranu, podignuti sve u zrak ili jednostavno pustiti kako je. Zaista jednostavno i moderno.
Pročitaj više

David Beckham

Poznati nogometaš uvijek je sređen od glave do pete, a njegove frizure su svi kopirali. Čak i sada u godinama izgleda sjajno, a njegova frizura je klasična, mladenačka. Kratko ošišana i podignuta u zr...
Pročitaj više

Klasična kratka frizura

Muškarci su uglavnom jednostavni, vole klasične frizure koje mogu nositi sa gelom, ali i bez. Zaista savršena frizura o kojoj se ne mora brinuti i stajati minute i minute pred ogledalom.
Pročitaj više

Gusta valovita frizura

Ovakve frizure, u kombinaciji sa bradom, su zaista neodoljive. Vrlo lako se stiliziraju te su savršene za bilo koje prigode.
Pročitaj više

Justin Timberlake

Poznati pjevač uvijek nosi modernu frizuru. Uredno stilizirana kratka frizura zaista je vrlo seksi. Zalizana prema otraga sa razdjeljkom na stranu.
Pročitaj više

Gusta plava frizura

Muškarci su počeli uređivati frizure više nego žene. Gusta plava frizura na stranu zaista sjajno izgleda. Kosa je gusta te ju je vrlo lako složiti na razne načine.
Pročitaj više

Gusta moderna frizura

Gusta na vrhu, a pri dnu sve rjeđa - tipična muškra frizura koju danas mnogi muškarci odabiru, a definitivno im super stoji.
Pročitaj više

Muški kratki undercut

Undercut frizure postale su popularne među ženama i muškarcima. Vjerojatno ste već nekoliko puta mogli vidjeti ovakvu frizuru i sigurno vam se svidjela.
Pročitaj više