Muške frizure

Vintage frizura za muškarce

Ženske vintage frizure itekako su zavladale scenom, no muške su ipak ostale u prošlosti. Ukoliko ste retro tio ili jednostavno poželite promjenu za neke važne svečane događaje, pokušajte s vintage fri...
Pročitaj više

Duga kovrčava muška frizura

Najnoviji trendovi uključuju brojne kovrčave muške frizure koje zaista izgledaju odlično. Malo duža muška frizura zahtijeva minimalne vještine stiliziranja i njege kose.
Pročitaj više

Kratka kovrčava frizura

Gusta kovrčava kosa muškarcima ponekad predstavlja pravi izazov. Najsigurnija opcija je kratka frizura koja će biti jednostavna za održavanje i stiliziranje.
Pročitaj više

Duža kovrčava frizura

Za muškarce s dužom kovrčavom kosom frizerske mogućnosti su beskrajne a ovise isključivo o vašoj osobnosti, stilu i samopouzdanju.
Pročitaj više

Špicasta frizura

Frizura za opasne frajere! Odlična muška frizura za večernji izlazak! Stilizirajte je uz pomoć gela za kosu koji ćete prethodno protrljati među dlanovima a potom nanijeti na kosu formirajući špic.
Pročitaj više

Frizura dužine glave

Za svakog muškarca koji drže do sebe i svog izgleda. Super izgleda, a možete napraviti frizura pomoću gela za kosu.
Pročitaj više

Svakodnevna muška frizura

Za muškarce koji nisu skloni trošiti mnogo vremena na svoju frizuru, ova svakodnevna frizura je savršen izbor. Za neke svečanije ili formalnije prilike dovoljno je nanijeti malo gela na ruke i proći k...
Pročitaj više

Štreberska frizura

Popularna muška undercut frizura u pomalo štreberskom izdanju. Naravno, po potrebi je vrlo jednostavno i brzo možete transformirati u cool frizuru za večernji izlazak. Za to vam je potrebno samo malo ...
Pročitaj više

Posebna muška frizura

Za one muškarce koji ne jednako ošišanu kosu. Uz ovakvu će ju moći na razne načine oblikovati te neće biti ista svakoga dana.
Pročitaj više

Kreativna muška frizura

Odličan primjer kako muške frizure mogu biti posebne i kreativne! Ovom frizurom možete prikriti visoko čelo i postupno gubljenje kose na čelu.
Pročitaj više

David Beckham - undercut

David Beckham je u posljednjih deset godina postao vodeća modna ikona kada su u pitanju muške frizure. Gotovo da nema muškarca koji nije kopirao barem jednu njegovu frizuru! Svaka Davidova frizura iza...
Pročitaj više

Odlična muška frizura

Za muškarce koji nisu skloni velikim promjenama i eksperimentiranju s frizurom, ova moderna, mladenačka i cool frizura bit će najbolji izbor!
Pročitaj više